Hvem er jeg

Velkommen til min verden af nærvær og udvikling. Jeg hedder Sofie, og jeg ønsker at dele min rejse med dig – en rejse, der har formet mig til den person, jeg er i dag: en fysioterapeut, og kybernetisk terapeut med en passion for at hjælpe mennesker med at opnå indre balance og et autentisk selvudtryk.

Min rejse begyndte gennem mine mange år som gymnastikinstruktør, hvor jeg lærte vigtigheden af kropsbevidsthed og bevægelse. Senere som en dedikeret fysioterapeut, hvor jeg har hjulpet mange mennesker med at genoprette deres fysiske sundhed og velvære. Det var i mødet med mine klienter, at jeg indså, at der var noget dybere, der skulle udforskes, som kunne give svar og hjælpe os videre.

Jeg har altid haft en lidenskab for menneskets sind og sjæl, og det var denne nysgerrighed, der førte mig til at starte på psykoterapiuddannelsen så jeg i større grad kunne fungere som en helhedsorienteret terapeut. Jeg tror på, at vores krop og sind er uadskillelige, og at sand helbredelse/velvære kun kan opnås, når vi tager os tid til at lytte til begge dele.

Min tilgang til terapi er først og fremmest centreret omkring at opnå nærvær og en god kontakt. I en verden, der konstant bombarderer os med nyheder, sociale medier og forventninger, tror jeg, at vi alle har brug for en pause. Vi har brug for at komme tilbage til os selv, til vores krop og sind, og til de relationer, der giver os styrke, støtte, lyst og mod til at bevæge os fremad.

Jeg tror på, at den bedste form for ændring begynder indefra. Min kybernetiske terapibaggrund og teori giver mig værktøjer til at hjælpe dig med at forstå og justere de indre processer, der styrer dit liv. Vi vil arbejde sammen for at kigge på de mønstre, der ikke længere tjener dig, og skabe nye mere hensigtsmæssige mønstre. 

Jeg håber, at komme med på din rejse, at være nysgerrige og undersøgende sammen. Finde de selvhelbredende kræfter i dig og hjælpe dem med at blomstre.

Faglig profil

Min tilgang til terapi er alsidig og tilpasset dig. Jeg tror på, at terapi ikke skal begrænses af en bestemt metode, men snarere skal tilpasses dig som individ. Jeg bruger en bred vifte af teknikker, herunder tegneterapi, drømmearbejde, meditation, fantasirejser, afspændingsteknikker, vejrtrækningsøvelser, kropsarbejde, rollespil, metakognitiv terapi og meget mere. Det vigtigste er ikke metoden, men den forståelse, den kan bringe.

Nogle gange når vi står over for udfordringer i vores liv, hvor samtaler alene ikke er tilstrækkeligt til at hjælpe os videre. Det er her, at kybernetisk terapi kommer ind. Det handler om at skifte spor, åbne nye kanaler og opnå et frisk perspektiv, som måske aldrig har været tilgængeligt før.

Du kan altid sige fra, hvis du ikke har lyst til at prøve en metode, det er altid dig, der bestemmer. Jeg er her for at hjælpe og guide dig på din rejse til at opnå den forandring og selvforståelse, du søger.

Jeg går i faglig gruppesupervision ligesom jeg har min egen superviser.

Alle er velkomne

Alle er velkomne. Uanset hvad du har oplevet eller hvilke tanker der fylder dit sind, er du velkommen hos mig. Jeg tror på, at dem, der søger hjælp, fortjener omsorgsfuld terapi og støtte. Hos mig er der plads til alle, og vi vil sammen skabe et rum for helbredelse og vækst.

 

I dagens hektiske verden er der en stigende tendens til, at mennesker søger dybere forbindelse med sig selv og universet gennem psykedeliske stoffer. Selvom disse rejser som oftest er ulovlige, kan de være transformative og øjenåbnende. Jeg siger på ingen måde at jeg går ind for det, blot at det sker. Mange har oplevet disse rejser og har brug for hjælp til at forstå og integrere de kraftfulde oplevelser, de har haft.

 

Jeg er her for at tilbyde støtte til dem, der har begivet sig ud på disse eventyr og har brug for en sikker og fortrolig ramme til at integrere deres psykedeliske erfaringer. Sammen kan vi udforske de dybere lag af din bevidsthed, identificere de indsigter og forandringer, du har fået.

 

Tilgangen er den samme: holistisk. Kan vi ikke tale om det direkte, så har vi et utal af andre muligheder for at arbejde med det på. 

Mit CV

Erhvervserfaring
2020-Selvstændig fysioterapeut
2019 - 2020Brønshøj Fysioterapi 
2019 - 2020Underviser, Zealand Business College 
2016 - 2019Studiecoach, Professionshøjskolen Absalon
2017 - 2019Fysioterapeut for gymnastikhold i Roskilde Gymnastik 
2013 - 2015Lærervikar, Utterslev skole
2013 - 2015Støtte for børn med funktionelle problemer 
Uddannelse
2020-Psykoterapeutuddannelsen ved Vedfelt Instituttet
2019Fysioterapeut, professionshøjskolen Absalon Roskilde Campus.
Kurser
2020Fokus på børnemotorik 
2019Førstehjælpskursus
2018Leg med spring
2017Mor/far og barn skal have sved på panden
2016Spillophop for 1-3 åriges instruktører og hjælpere
2014Pædagogiske tips og tricks til børn med særlige behov
2011DGI’s Gymnastikgrunduddannelse 2
2010DGI’s Gymnastikgrunduddannelse 1
Foreningsarbejde
2007 - 2018Gymnastikinstruktør 
2013 - 2015
Bestyrelsesmedlem ODK