Holdplan

Her ses holdbeskrivelserne for de hold jeg kører, hvad holdets fokus er, hvordan en normal undervisningsgang foregår og hvilken aldersgruppe/niveau man skal have. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål.

Babygymnastik er et hold for mor eller far sammen med baby, som har lyst til bevægelse og sang. Det er her I kan være sikre på at få en time med rigtig god kontakt til hinanden.

Vi arbejder rigtig meget med barnets motoriske udvikling med udgangspunkt i barnets sanser. Især balancesansen, følesansen og ledstillingssansen kommer meget i spil i de aktiviteter vi laver. Det er vigtigt, at du som forælder giver dig fuldt ud og er aktivt med. På den måde bliver dit barn også interesseret i de aktiviteter vi laver.

I undervisningen bruger vi meget musikken og sangen. Om man er musisk eller ej betyder ikke noget, det vigtigste er, at man engagerer sig med sit barn. Vi vil lære nye sange og lege sammen, men undervisningen vil i høj grad bære præg af gentagelser. Det er helt bevidst, da genkendelighed og gentagelser er guld værd for det lille barn. 

Husk at medbring en stofble eller lignende til hver time.

Onsdage:
     Babygymnastik 2 – 6 mdr. onsdage  kl 10:00 – 10:45
     Babygymnastik 7- 14 mdr. onsdage kl 11:15 – 12:00

Næste start:  onsdag d. 7. august – 9. oktober (10 mødegange, 929kr).

Agnes underviser de to sidste gange i oktober da jeg går på barsel 🙂

Babygymnastik Workshop 1

I denne workshop skal vi lege med bolde! Hvad kan man bruge dem til sammen med sin baby? Store og små og der imellem, der er mange muligheder for en masse sjove øvelser og lege med din baby.

Dato: 26/06/2024
Tid: 10:00-10:45
Pris 89kr

Babygymnastik Workshop 2

Så er det tid til baby crossfit! Jeg sætter en hel masse stationer op som baby kan prøve, f.eks. en gynge, en boldbassin, en snurretop og meget mere. Alt foergår selvfølgelig i børnenes temo.

Dato: 03/07/2024
Tid: 11:15-12:00
Pris 89kr

Tumletime

Tumletime 1,5 - 4 år

Tumletime er en time om ugen hvor I, mor/far og barn kan få noget kvalitetstid sammen. Det er her, hvor der bliver øvet i at gå på line, at kaste, at slå kolbøtter, dreje rung og meget mere. Timernes fokus er glæde ved bevægelse og grundtrinene indenfor barnets motoriske udvikling.

Konceptet er således, at vi starter med en fællesaktivitet – gerne til musik. Derefter er der tid til at gå rundt på de opstillede stationer. Hver station har et fokus inden for basismotorik såsom kaste/gribe, rulle/trille/kolbøtte, dreje, hoppe og mange flere. Stationerne er altid de samme for at skabe genkendelighed for børnene og gøre dem mere modige på at prøve mere som tiden går. Heldigvis er bevægelsesmulighederne på stationerne altid uendelige.

Jeg vil være til stede og facilitere til den bedste læring samt komme med gode ideer til, hvad man kan lave. Vi slutter af fælles med en lille aktivitet og en farvelsang.

Søndage:
     Tumletime 1,5 – 2 år kl 9:00-10:00
     Tumletime 2 – 4 år kl 10:15-11:15

Næste start: søndag d. 11. august til d. 13. oktober (10 mødegange). 929kr.

Agnes underviser d. 1. september samt de to sidste gange i oktober da jeg går på barsel 🙂

Tumletime Workshop 1

Vi skal lege med den fine faldskærm og bolde inden vi går rundt på den store bane.

Dato: 30/06/2024
Tid: 09:00-10:00
Pris 94kr

Tumletime Workshop 2

I denne workshop skal vi lege med de store yogabolde og derefter skal vi selvfølgelig lege på alle de dejlige redskaber.

Dato: 03/07/2024
Tid: 10:15-11:15
Pris 94kr

Træningen varer 1,5 time og er tilrettelagt med god tid og plads til både dig og din baby. Du er mere end velkommen til at tage din baby med til træning, hvor vi inddrager dem som levende vægte i øvelserne hvis de altså vil! Alternativt kan de tage en lur eller ligge og kigge på, mens du træner.

Træningen består primært af styrketræning, men inkluderer også enkelte cardioøvelser for at sikre en alsidig og effektiv træning. Niveauet tilpasses altid individuelt, så alle kan være med – uanset hvor du er i din træning efter fødslen. Pst! Man må altså godt komme med selvom man ikke har født, det er et hold for forældre som gerne vil have træning indpasset i skemaet med en baby.

Torsdage fra 14:00-15:30

Næste start:  torsdag d. 22. august – 10. oktober (8 mødegange, 789kr).

Agnes underviser de to sidste gange i oktober da jeg går på barsel 🙂

Sport, træning og udvikling

Sessionerne er af 1,5 timers varighed og er for alle uanset dit erfaringsniveau eller fysiske form, er du velkommen til at deltage på dette hold, hvor fokus ligger på træning (krop), personlig vækst (sind) og meditation/ro (sjæl).

Del 1: Træning
De første 45 minutter af sessionen er dedikeret til en funktionel og tilgængelig træning. Vi har ikke behov for avancerede fysiske evner her – det handler om at lytte til sin krop og frigøre spændinger fra de områder der typisk gemmer på dem, fx nakke- og lænderegionen. Vi kommer ikke til at nørde ned i specifikke teknikker, men i stedet stræber vi efter at bruge hele kroppen på det niveau vi er på.

Del 2: Meditation
Efter træningen skifter vi fokus til sindet. Med varmt tøj på ligger eller sidder vi mens jeg vil guide forskellige meditationer, fantasirejser og vejrtrækningsøvelser, der hjælper med at berolige tankerne, reducere stress og skabe øjeblikke af ro. Dette er din tid til at fordybe dig i nærvær og finde indre fred. Vi søger ikke det perfekte, og det er en proces, som nogle gange går lettere end på andre tidspunkter. Og nej, du behøver ikke at have prøvet at meditere før. 😊

Del 3: Refleksion
Til sidst sættes tid af til lidt terapeutisk selvrefleksion. Vi laver små øvelser, der sigter mod at give dig mulighed for at lære mere om dig selv, dine følelser og dine mål. Dette er en mulighed for at opnå en dybere forståelse af, hvem du er, og hvordan du kan trives i dit liv.

Vi har måtter, tæpper og puder, men hvis du vil have dit eget med, er du velkommen til det.

Det praktiske
Søndage kl 14:30 – 16:00
Start d. 29. oktober (4 mødegange) 799 kr.
(Max 6 deltagere per hold)

Psykoterapi